See the Lamb of God

The arts experience labyrinth is on its way to Antwerp!

A 3-day exhibition awaits you in June. You are invited to explore a unique cultural experience with large scale reproductions of the famous ‘Flemish Primitive’ paintings (Bosch, van Eyck), contemporary art, music, and an original comic strip that will guide you through a journey discovering the Lamb of God, Jesus Christ.

The venue is a 5-minute walk from Antwerp’s Central Station.

We look forward to meeting you there!

The Arts Experience Labyrinth was created to bring the Gospel to Flanders in a fresh and new way. It relies on Flemish heritage and pays homage to the culture while sharing the Gospel through its lens.

For more information: zie-het-lam.be


Het Arts Experience Labyrint komt naar Antwerpen!

In juni krijgt u 3 dagen lang de gelegenheid om u onder te dompelen in een unieke culturele beleving met grootschalige reproducties van Vlaamse Primitieven, aangevuld met hedendaagse kunst en muziek en een originele stripfiguur. De beleving leidt uiteindelijk naar de ontdekking van het Lam van God.

Voor wie met de trein komt: u bent er te voet binnen 5 minuten vanaf het Centraal Station.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Het Arts Experience Labyrint werd gecreëerd om het evangelie op een frisse en nieuwe manier bekend te maken. Het is gebaseerd op Vlaams patrimonium en vertelt het evangelieverhaal met gebruik van allerlei verschillende culturele elementen.